Om oss

Vi är ett väletablerat företag i Nyköping och har funnits i branschen länge. Vi har installerat mängder av vatten- och värmebrunnar, och är specialister på värme- och vattenpumpar, brunnsborrning och allt som hör till VVS. Bergvärme, exempelvis, har många fördelar, och vi tar gärna totalansvar för ditt projekt med att installera ett värmesystem åt dig.

Vi är certifierade

När det gäller luftvärmepump i Nyköping är vi certifierade inom serviceteknik och montering. Vi är experter på både nyinstallationer och reparationer. De produkter och varumärken vi levererar och jobbar med är alla av hög kvalitet. Vi installerar nytt, men vi kan också reparera och renovera, rengöra befintliga ventilationskanaler etc. Kundens önskemål är viktiga för oss, så du kan anlita oss för ett enstaka servicetillfälle eller teckna serviceavtal. Du kan lita på att vi klarar alla jobb effektivt och ansvarsfullt, och du kan utnyttja ditt ROT-avdrag för en del av arbetskostnaden.

Lätt att få ett klimatsmart värmesystem

Det ska vara enkelt att få hjälp av oss. Vi kommer ut till dig och gör ett kostnadsfritt hembesök, och tillsammans ser vi över din situation, vad du behöver och vad som passar bäst just för din fastighet. På offerten från oss är allt tydligt specificerat, så att du vet exakt vad allt kostar.