Våra tjänster

Vi installerar klimatvänliga och energieffektiva värmesystem i alla typer av fastigheter. De produkter vi levererar håller hög kvalitet, och är självklart monterad av certifierade montör som är skicklig och jobbar serviceinriktat. Vi har mångårig vana av alla sorters värmesystem, och vi ordnar lätt det du vill ha och som passar bäst i just din fastighet. Installationen går snabbt och investeringen betalar sig fort, för dina energikostnader sänks betydligt. Dessutom ökar ditt hus i värde. Kontakta oss med dina funderingar, så får du ett felfritt inomhusklimat. Vi är rutinerade i branschen, och tillsammans med dig ser vi över behoven.

Installation och service

Självklart hjälper vi till med hela projektet, oavsett om du vill ha en ny luftvärmepump eller om du vill borra efter bergvärme. Vi också serva och reparera din anläggning och rengöra befintliga ventilationskanaler. Skriv gärna serviceavtal med oss på luft/vatten- och frånluftspumpar. Behöver du till exempel kontrollera vattenkvaliteten eller installera speciella filter, så ordnar vi det. Du kan lita på att vi kan vårt jobb. Givetvis kan du utnyttja ROT-avdraget för våra tjänster.

Alla typer av fastigheter

Vi arbetar med både små och stora fastigheter, bostadsrättsföreningar och hyreshus. Alla kunder är lika viktiga för oss, och du får både ett personligt och professionellt bemötande om du anlitar oss. Efter ett kostnadsfritt hembesök där vi tittar på fastighetens läge och möjligheter, återkommer vi med en tydlig offert. Du kan lita på att vi gör vårt yttersta för att du ska bli nöjd med oss, och du får en riktigt klimatsmart värmepump i Nyköping.